Здравейте колеги ( вече и аз съм колега), ти остай че от 2 месеца имам книжка ами и вчера не ами оня ден си взех алфа, ей сега я оставих при майстора да я обслужи. 2-3 дена я карах както я взех от салона не съм и слагал даже въздух в гумите. трябва да ви кажа че съм много впечатлен( е***си мини самолета многоооо върви. Та да помоля за съвети от тия които имат същата. И неща които не трябва/трябва да направя. разхода на каде ви отива и т.н. Спека е : алфа 145 1.8 ТС февруари е 97г.
Още несхто според вас колко съм платил и колко е трябвало да платя? взех я от варна от салон, 1 собственик вкарана от италия( всичко и работи не е таркаляна не е чукана дори без забележки никакви, всички гуми и бяха даже нови, као гледам маслото сигурно е било сменено преди оня да е продаде) Абе пушка е.
Cheers
Още несхто според вас колко съм платил и колко е трябвало да платя? взех я от варна от салон, 1 собственик вкарана от италия( всичко и работи не е таркаляна не е чукана дори без забележки никакви, всички гуми и бяха даже нови, као гледам маслото сигурно е било сменено преди оня да е продаде) Абе пушка е.
Cheers
Comment